Tereza Hybšová
Jmenuji se Tereza a je mi 27 let. Vaření a pečení mě bavilo už od útlého věku a v gastronomii se pohybuji bezmála 10 let. Prošla jsem snad všemi pozicemi, ať už to byla práce za barem, obsluha, škrábání brambor či pomývání nádobí, až k pánvičkám a hrncům. V roce 2018 jsem absolvovala čtyřměsíční stáž jako pomocná síla v profesionální kuchyni v Americe, kdy se sletem událostí stalo, že jsem se z „přípraváka“ dostala až do vedení celého našeho týmu v kuchyni a měla zodpovědnost za chod naší sekce. Většina lidí mě teď zná především jako účastnici minulého ročníku soutěže Masterchef Česko, kde jsem se dostala až do TOP 3. Gastronomie je moje vášeň i koníček, baví mě jak bourání stereotypů, tak i návraty k tradičním receptům, a přemýšlením nad tím, jak to udělat jinak.
POKRM:
Císařský trhanec s hruškami a perníkem